Komende evenementen
8 weekse Mindfulness training nazomer
Thu, Sep 03
Gent
Sep 03, 7:00 PM – Oct 26, 8:40 PM
Gent, filips van cleeflaan 47
Een training in mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, angst, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out en/of pijn. Ze stimuleert ook de creativiteit en verbetert de communicatie en focus.
Delen
 
AM_italIë_1.jpg

ZOMER
WORKSHOPS

 
 

ZOMER

Een gevarieerd aanbod van weekend workshops & weekretraite

AUTHENTIC MOVEMENT & DRAWING

za 4 & zo 5 juli 2020
10 - 16 u 
€ 80
(€ 50 enkel za)

Authentic Movement is de beoefening van waarnemen in het hier en nu door middel van dans en beweging en dit tot uiting brengen. Via beweging en het maken van tekenen verkennen we wat er in ons gebeurd. Tekenen kan helpen om nieuwe belevingen te uiten in symbolen. De verbeelding belichamen, in de vorm van dans, kan veranderingen concreet maken.

Deze workshop kan zichtbaar maken wat er in jou leeft; wat verborgen is, niet begrepen is, wat aandacht nodig heeft, wat verandering verlangd.
Het dansen en tekenen wordt ondersteund door mindfulness. Deze gerichte aandacht helpt ons erbij ons niet te verliezen in gedachten en emoties. Volledig aanwezig zijn met wat er nu is. Door middel van meditatie kijken we onbevooroordeeld naar binnen en kijken of er plaats is om iets te delen.

paardje_edited_edited_edited.jpg
mediatieavond 16:12:2019 amber.jpeg

MEDITATIE WEEKEND

za 15 & zo 16 augustus 2020
€ 80
(€ 50 enkel za)

Een stiltedag, maar dan in 2-voud. Een retraite, maar dan in het klein. We komen samen in stilte en mediteren met een dagschema. Gezond eten als ondersteuning. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

                        RETRAITE                                 VIPASSANA & AUTHENTIC MOVEMENT

19  - 25 augustus 2020
€ 450 

Een week in stilte in beweging en rust.
Omkaderd door gezond eten, de natuur en dagstructuur. 
Max 10 inschrijvingen.

AM_italiË_lieze_liggend_vertikaal.jpg
 

met werkelijke aandacht in het leven staan