35123_419495982961_3252777_n_edited.jpg

BEDRIJVEN

Jij kunt ook een verschil maken

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in het werk van Mindfulness Gent en dat je je voor ons wilt inzetten. Er zijn zoveel manieren om te helpen en we stellen elke inspanning zeer op prijs. Door jouw steun te verlenen, wordt je een waardevol onderdeel van ons/onze Non-profit organisatie en help je om onze activiteiten te versterken.

INTRODUCTIE

kennismaking mindfulness

SILVER

volledige dag

GOLD

mindfulness training
8 weken
8 sessies van 2, 5 uur

MANIEREN WAAROP WE HELPEN

Betekenisvol werk. Onvergetelijke ervaringen.

evelyn hand.jpg

BRONS

halve dag

Community Service

INZAMELPUNT VOOR VOEDSELDONATIES

Bij Mindfulness Gent zijn we bereid dit probleem bij de bron aan te pakken. Inzamelpunt voor voedseldonaties is zeker geen makkelijke opgave maar door steun van de gemeenschap kunnen we op dit gebied verbetering teweeg brengen. We streven er altijd naar om een verschil te maken en nodigen je uit om ons te steunen.

Nurse Talking to Patient

GEZONDHEIDSKLINIEK

Met de missie van onze organisatie altijd in het achterhoofd, streven we ernaar om nieuwe strategie├źn te vinden om deze uitdaging aan te gaan. Gezondheidskliniek is iets dat we heel serieus nemen en daarom werkt ons team elke dag onvermoeibaar door om een positieve bijdrage te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze inzet voor dit doel.

met werkelijke aandacht in het leven staan